Banános-csokis kelt muffin
Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje:
Banános-csokis kelt muffin
Hozzávalók:
250 g Éléskamra vegán kelt sütik és piskóta lisztkeveréket összekevertem 30 g diéta szerinti édesítővel.
2 db (közepes) villával összetört banánt elkevertem 1 M-es tojással, 10 ml friss citromlével, 250 ml vízzel és 20 g kókuszolajjal.
Elkészítés:
A száraz és a folyékony hozzávalókat alaposan összekevertem és kevertem hozzá minden mentes csokicseppet ízlés szerint. (Minden mentes, apróra vágott csoki is jó!)
Muffin formát kibéleltem papírral és elosztottam benne a tésztát. (11db jött ki ebből a mennyiségből.)
A tetejét még megszórtam csokicseppel.
180°C-ra előmelegített sütőben 25 percig sütöttem.
A formából kiszedve rácson kihűtöttem.
Tapadásmentes muffin formában papír nélkül is szépen megsüt. (Kikentem vékonyan kókuszolajjal.)
Éléskamra vegán kelt sütik és piskóta lisztkeverék
http://glutenmenteslisztek.hu/Eleskamra-vegan-keltes-sutemeny-piskota-glutenmentes
Válogass további termékeink közül is: