Tortilla
(Éléskamra vegán, tojásmentes recept)
Balázsy Nóra receptje:
Hozzávalók: 40 g Éléskamra vegán kelt sütik és piskóta lisztkeverék, 30 g víz, 5 g olvasztott kókuszolaj, 1 g só, 1 g sütőpor
Elkészítés: Minden hozzávalót egy tálban kimértem, alaposan összekevertem és kézzel átgyúrtam. Pár percet pihentettem, majd lisztezett szilikonlapon kinyújtottam. Kb. 20 cm átmérőjű kör alakúra nyújtottam és forró serpenyőben kisütöttem 2-3 perc alatt. (A serpenyőbe nem raktam olajat)
Éléskamra vegán kelt sütik és piskóta lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/Eleskamra-vegan-keltes-sutemeny-piskota-glutenmentes
Válogass további termékeink közül is: