Babapiskóta (tojásos recept)
Balázsy Nóra receptje
Egy régi receptem az új Éléskmara vegán liszttel Nagyon puha és omlós piskóta
Hozzávalók: 1 tojás, 15 g szirupos édesítő, 15 g Éléskamra vegán kelt sütik és piskóta lisztkeverék
Elkészítés: A tojást kettéválasztottam, a fehérjét egy csipet sóval kemény habbá vertem. A sárgáját habosra kevertem az édesítővel. Ezután beleszitáltam a lisztet és alaposan elkevertem. Végül beleforgattam a tojásfehérjét és habzsákba töltöttem. Egy sütőpapírral bélelt tepsibe babapiskóta formákat nyomtam a habzsák segítségével. 160 fokon sütöttem 15 percet.
Éléskamra vegán kelt sütik és piskóta lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/Eleskamra-vegan-keltes-sutemeny-piskota-glutenmentes
Válogass további termékeink közül is: