Banános piskóta
(Éléskamra vegán, tojásmentes, édesítőmentes)
Balázsy Nóra receptje
Hozzávalók (2 db muffin): 60 g banán, 10 g olvasztott kókuszolaj, 20 g víz, 40 g Éléskamra vegán kelt sütik és piskóta lisztkeverék 1-2 gsütőpor
Elkészítés: A banánt az olvasztott kókuszolajjal és a vízzel alaposan összeturmixoltam, majd hozzákevertem a lisztet és sütőport. Muffin formába töltöttem és 180 fokon 20 percet sütöttem.
Elkészítés: A banánt az olvasztott kókuszolajjal és a vízzel alaposan összeturmixoltam, majd hozzákevertem a lisztet és sütőport. Muffin formába töltöttem és 180 fokon 20 percet sütöttem.
Éléskamra vegán kelt sütik és piskóta lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/Eleskamra-vegan-keltes-sutemeny-piskota-glutenmentes
Válogass további termékeink közül is: