Éléskmara Magenta Gluténmentes csoda a családnak.

Éléskamra magenta receptek

Gnocchi - Éléskamra vegán

2019. május 14. - Anyasütireceptek

Gnocchi - Éléskamra vegán

 

gnocchi.jpg

Laczkó Zsuzsa szuper receptje:


Három összetevős fincsi köret.
Hozzávalók:
130 gramm sós vízben főtt burgonya / batáta,
10 gramm zsír,
70 gramm Éléskamra vegán nokedli és házi tészta lisztkeverék
plusz némi Éléskamra vegán liszt a formázáshoz szükséges még.
Elkészítés:
A puhára főtt burgonyát villával vagy krumplinyomóval még langyosan áttörjük, zsirral összekeverjük. Hagyjuk kihűlni, majd a lisztkeverékkel összegyúrjuk. Kb. negyed órát pihentetjük, majd gombóckákat formázunk, villával kétoldalt ellapítjuk. Forró sós vízben lassan gyöngyöztetve kb. 3-4 perc alatt kifőzzük, a főzővízből kiszedve egy tányéron szikkasztjuk, ezután pici zsiradékkal átforgatjuk.
Opcionálisan fűszerekkel is gazdagíthatjuk a tésztát.

 

Éléskamra vegán nokedli és házi tészta lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:

http://glutenmenteslisztek.hu/Eleskamra-vegan-nokedli-teszta-lisztkeverek-glutenmentes-anyasuti

Válogass további termékeink közül is:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskamravegan.blog.hu/api/trackback/id/tr6714825678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása