Ropogós, omlós csokis keksz
Derecskeiné Horváth Zsuzsanna receptje:
Hozzávalók:
250 g Éléskamra vegán palacsinta és keksz lisztkeverék
50-60 g diéta szerinti por édesítő
65 g kókuszolaj
2 M-es tojás
60 g (tej, cukor és gluténmentes) csokoládé
Elkészítés: a lisztet az édesítővel, olajjal és a tojással összekevertem, majd hozzágyúrtam az apróra vágott csokoládét.
A tésztából diónyi nagyságú golyókat formáztam, majd kb.: 1 cm vastagságúra kilapítottam.
Sütőpapírral bélelt tepsibe téve, 20 percre hűtőbe tettem.
200°C-ra előmelegített sütőben, 12 perc alatt készre sütöttem.
Rácson kihűtöttem.
Nagyon finom omlós, ropogós keksz. Érdemes kipróbálni!
Éléskamra vegán palacsinta és keksz lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/Eleskamra-vegan-palacsinta-keksz-lisztkeverek-glutenmentes
Válogass további termékeink közül is:
http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop