Gyümölcsös piskóta (tojásos recept)
Balázsy Nóra receptje
A legjobb nyári süti, sima piskóta tele gyümölcsökkel
Hozzávalók: 6 tojás, 60 g szirupos édesítő (vagy más ízlés és diéta szerinti édesítő), 90 g Éléskamra vegán kelt sütik és piskóta lisztkeverék
Elkészítés: A 6 db tojást kettéválasztottam, a fehérjéhez egy csipet sót adtam és kemény habbá vertem. A sárgájához hozzáadtam a szirupos édesítőt és habosra kevertem. Ezután hozzáadtam a lisztet, alaposan kikevertem, végül beleforgattam a fehérjehabot. Egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntöttem a tésztát és megszórtam gyümölcsökkel. 180 fokon sütöttem 25-30 percet.
Éléskamra vegán kelt sütik és piskóta lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/Eleskamra-vegan-keltes-sutemeny-piskota-glutenmentes
Válogass további termékeink közül is:
http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop