Grízgaluska leves
Derecskeiné Horváth Zsuzsa remeke:
Grízgaluska leves
A legfinomabb grízgaluska, amit eddig kóstoltam! Nem fő szét, finom puha. Ízesíthetjük friss zöldfűszerekkel is.
Grízgaluska : 1 M-es tojást csipet sóval, és 2 púpos ek.
Éléskamra vegán panírozó keverékkel keverj össze, majd lefedve hagyd állni legalább 1 órát.
2 répát, 1 zöldséget, 1 szál szárzellert, 10 cm póréhagymát vágj apróra.
2ek. zsiradékon pár percig párold a zöldségeket, így a répától szép színe lesz a levesnek.
Adj hozzá 20-30dkg kisebb kockára vágott csirkemell filét, és pirítsd feheredésig.
Öntsd fel annyi vízzel, hogy bőven ellepje és ízesítsd sóval.
Amikor megfőttek a zöldségek és a hús, a levesbe mártott kávéskanállal szaggasd a levesbe a galuskákat.
Miután feljöttek a leves tetejére, még 2-3 percig főzd.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Éléskamra vegán panírozó keverék
http://glutenmenteslisztek.hu/Eleskamra-vegan-panirozo-keverek-glutenmentes
Válogass további termékeink közül is: