Kókuszos csiga
( tojásos, élesztőmentes)
Balázsy Nóra remeke:
Hozzávalók: 200 g Éléskamra vegán kelt sütik és piskóta lisztkeverék, 150 g cocomas, 4 g Éléskamra sütőpor, 20 g olvasztott kókuszolaj, 20 g szirupos édesítő, 1 tojás
Először megolvasztottam a kókuszolajat, majd hozzáadtam a tojást, az édesítőt, a cocomast és a sütőport. Legvégül a lisztet adtam hozzá és kézi mixer dagasztószárával pár percet kevertem. 10 perc pihentetés után lisztezett szilikonlapon kinyújtottam, megkentem a kókuszkrémmel. Feltekertem, majd ujjnyi vastagságra felszeleteltem. 180 fokon sütöttem 30 percet.
Kókuszkrém: 1 doboz cocomas, 30 g szirupos édesítő, 50-60 g kókuszreszelék. Egy lábasban összekevertem és lassú tűzön pár perc alatt felfőztem.
Éléskamra vegán kelt sütik és piskóta lisztkeverék
http://glutenmenteslisztek.hu/Eleskamra-vegan-keltes-sutemeny-piskota-glutenmentes
Válogass további termékeink közül is:
http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop