Crumble / Morzsasüti
Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje:
Crumble / Morzsasüti
Megunhatatlan, változatosan és villámgyorsan elkészíthető. Nem csak a gyerekek kedvence.
40 dkg gyümölcsöt (vegyesen: alma, banán, mirelit meggy, mangó) kisebb darabokra vágva ízlés szerint citromlével, kevés friss reszelt gyömbérrel ízesítettem és egy hőálló tálba raktam.
10 dkg Éléskamra vegán panírozó keveréket ízlés szerint édesítettem, majd 5 dkg kókuszzsírral összemorzsoltam és rászórtam a gyümölcsök tetejére.
200°C-ra előmelegített sütőben addig sütöttem, míg a morzsa kissé aranybarna színű lett.
Ízletes szaftos gyümölcsök, finom ropogós morzsával.
Éléskamra vegán panírozó keverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/Eleskamra-vegan-panirozo-keverek-glutenmentes
Válogass további termékeink közül is:
http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop